Best Breakfast by Tina - en bra start på dagen

En riktigt bra frukost handlar inte bara om smak, inspiration och noga utvalda råvaror, utan också om enkelhet. Med Best Breakfast vill vi bjuda på en skön frukostupplevelse som bidrar till en bra start på dagen.På frukostbuffén finns utöver det vanliga sortimentet nya, spännande produkter som är skapade av Tina Nordström, unikt för Best Breakfast!

Det är både färdiga rätter och förslag på råvaror som du som  gäst kan komponera ihop efter egen smak. På buffén finns också lokalproducerade produkter som Tina hjälpt till att välja ut. 

Grab n' Go

Nu kan du som har lite extra bråttom på morgonen få med dig frukosten på vägen. 
Med Best Western Grab n' Go så får du: 

  • Smörgås med valfritt pålägg
  • Juice
  • Naturell yoghurt med Tinas bärkompott och musli
  • En frukt
  • Kaffe/The

Säg till kvällen innan senast 22,00 så är frukosten klar när du är klar för avresa.

 

                                      Vill du göra din egna best breakfast hemma?

                            Här nedan finner du några av våra favoriter på buffébordet


Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.